De sande omkostninger ved dit kredit

Den nuværende hus pris boom er måske gået sit højdepunkt, som jeg skriver dette, men det betyder ikke stoppe realkreditinstitutter fra tilbyder endnu flere nye og spændende produkter der ligner gode tilbud for en forbruger. Men være advaret – standard realkreditlån, kører over 25 år er angivet som det for en grund! Når du ser virksomheder tilbyder ‘ 40 år realkreditlån eller ‘lav start’ realkreditlån, eller måske endda «interesse kun» realkreditlån, bør du forstå disse skinnende nye produkter kan have en grim sting ion halen kredit!
Måske er det ultimative udtryk for udlån absurditet Japan, hvor på toppen af deres sidste boom, ‘Bedstefar – far – søn’ realkreditlån var almindelige. Disse begået ufødte generationer til mortgage betalinger afholdt af deres forgængere (en situation heldigvis ulovligt i de fleste dele af verden!). Kunne det nogensinde ske her? Sandsynligvis ikke, men udvidelsen af ‘standard’ pant vilkår på lavere renter er ikke faktisk en god ting for den almindelige Joe, selvom de er udråbt som værende ‘billigere’ og bør betragtes med dyb mistillid, simpelthen fordi det betyder, at du vil betale MERE i lånets løbetid. Ikke tro mig? Prøv at arbejde ud af matematik, i stedet for blot at kigge på den månedlige godtgørelse figur.
Ved hjælp af den gode gamle lån regnemaskine på www.nodebtever.com kan vi se, at en standard $100.000 lån på 5% over 25 år vil koste med dig mere end $175,000. Det er en stor $75k i interesse. Hvad med de samme lån over 40 år på 4%? Det er billigere, right? FORKERT! Du betaler over $200.000 i perioden – en ekstra $25k eller deromkring! Og hvis renten ophold på 5%, tilføje en anden $30k at gøre $55k af ekstra omkostninger for dig!
En tilbagebetaling realkreditlån vil lide en ekstra straf på et længere lån – kapital du betale hver måned er justeret for at tage hensyn til det faktum, at det kører nu over 40 år, ikke 25, og dette betyder, du opbygge egenkapital i din ejendom langt langsommere end i en sho kvartal lån.
Så hvad er råd? Hvis du ikke har råd til et hus på en “traditionel” setup, leje. Prisen vil uden tvivl komme tilbage ind i linje med løn på et tidspunkt. Hvis du allerede har et realkreditlån, betaler for meget når du kan – forskel gennem årene kan beløbe sig til TITUSINDVIS af dollars!

One thought on “De sande omkostninger ved dit kredit

  1. Whats Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & help other users like its aided me. Good job.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.