Ejendomsadministration: Gode, onde og grusomme

At være en udlejer er ikke alle det krakkede op til at være. Tænk nøje på alle de forpligtelser, der følger efter køb af en investeringsejendom til udlejnings brug. Skærmen dine klienter, køre kontrol af kreditmaksimum, og hvis du er både udlejer og ejeren af ejendommen, Lær at behandle problemerne sagligt, retfærdigt og lovligt. Mange klienter vil forsøge at tale sig ud af alvorlige spørgsmål som leje betalingsforsinkelser. Nogle vil endda præsentere en dramatisk sob handling – Sørg for at stå fast og tage sig af din ejendom den bedste måde du ved hvordan. Enhver lejer kan og bør holdes ansvarlige for leje de har aftalt at betale. Lejere kan blive som børn og vil give dig grå hår. Du skal muligvis starte farve to gange om måneden!
Sørg for at du har tid til DIY
Gør det selv (DIY) Ejendomsadministration kan være svært, hvis du har en karriere og familie. Ansvaret for landlord holdning kan være utroligt tidskrævende. Som ejer eller bestyrer af ejendommen vil du modtage alle lejer telefonopkald til rapportelementer, der skal fastsættes for eller klager, der skal nævnes. Lejere kan være meget høj vedligeholdelse. Være parat til at kalde ofte og mindre grunde. Også tage sig tid til at fuldføre kvartalsvis kontrol hver tredje måned. Især hvis du er en DIY ejendommen manager/ejer, er at holde øje med tilstanden af ejendommen afgørende for at opretholde din investering.
Stille spørgsmål og læse med småt
For at finde en ejendom manager skal du vide, hvad spørgsmål at stille. Skrive en liste af de grunde, du ønsker at leje en ejendom manager og være klar over hvad du vil forvente fra den person eller virksomhed, der repræsenterer dig. Når du ansætter en ejendom manager læse property management aftale grundigt. Mange property management aftaler forny årligt, medmindre du annullerer aftalen tres dage i forvejen. De fleste ejendomsadministratorer fortsætte deres forvaltning, mens lejere de har indkøbt stadig lever på ejendommen. Forvaltningsaftalen vil holde på plads, indtil lejeren fraflytning uanset, om dit ønske om at opsige de nuværende forhold. Altid være fuldt ud klar over hvilken slags engagement du gør i disse aftaler.
Lad administrationsselskaber drage ikke fordel af dig
Hvis du beslutter at arbejde med en ejendom administrationsselskab uddanne dig selv om mulige skjulte gebyrer, der kan føjes til at drage fordel af mindre kyndige ejere af fast ejendom. Ekstra gebyrer som afgifter for at erhverve arbejde eller rengøring skøn, indkøb gebyrer for at finde nye lejere og Kommissionen gebyrer tilføjet til lejeren salg er blot et par eksempler på ting at se til. Kommissionen anklager, der er føjet til lejer salg er omsætningspapirer inden for property management aftale. Disse typer af skjulte afgifter er typisk i aftaler skabt af større virksomheder, der har en ejendom forvaltning division. Generelt er bør omkostninger til at leje en ejendom administrationsselskab udgøre en procentdel af den månedlige husleje.
Tips til at gøre din ejendom Management Søg mere succes
Altid forskning og læse din ejendom management aftale fra start til slut. Ikke logge noget, indtil du føler dig tryg. Træffe alle gang du har brug for at træffe en beslutning. Se og Sammenlign ejendomsadministratorer. Spørge dem om deres markedsføringsstrategi for egenskaben. Find ud af, hvor længe manager er licenseret og hvor mange egenskaber de har arbejdet med. Bede om og kontakt referencer. De bedste ejendomsadministratorer findes ved henvisning gennem en betroet ven eller business kollega.
Levende eksempel
Som en ejendom manager forsøge jeg at eksemplificere de højeste kvaliteter i virksomheden. Jeg opkræve en procentdel af lejen for min gebyr og lover ikke at tilføje nogen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger. Jeg kræver også alle potentielle lejere at tillade mig at gøre en kredit check. Jeg arbejder for at skabe den bedste situation for alle involverede. Da mange udlejningsejendomme til sidst går til salg, du altid opbygge relationer med lejere, der kan være potentielle købere. Det er værd at være smart, fair og rimelig i din ejendom omgang.

10 thoughts on “Ejendomsadministration: Gode, onde og grusomme

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.