Forståelse af virkningen af ÅOP på udlånsrenten

Det er ret almindeligt, at personlige lån renten til at variere meget mellem virksomhederne. Personlig lån renter kan blive påvirket af kredit score af låntageren. Dette kan have en negativ eller positiv indvirkning på lånebeløbet. Forbrugere med god kredit til fremragende kredit ofte få renten så lavt på ten.3 procent, mens folk med dårlig kredit og gennemsnitlige kredit kan betale så meget som tolv procent. I følgende diagram vises renten på personlige lån baseret på kredit score og bank. For enhver form for lån, kan det være afgørende at finde de bedste priser.

Den gennemsnitlige personlige lån rente for dem med fremragende kredit score vil være lavere end dem, der tilbydes af online långivere. Din långiver vil typisk tilbyde en fast eller variabel rente. Men disse satser kan ændre sig afhængigt af Bank of America eller Wells Fargo personlige udlånsrenter. Du kan få et lån rente på otte til ti procent, hvis du planlægger at gøre et stort køb som et hjem eller en bil. En gennemsnitlig personlig lån renter på seks eller syv procent kan være til rådighed for dem med lavere kredit score.

De nationale gennemsnitsrenter for lån påvirkes også af de nationale gennemsnit. De fleste långivere basere renten på din kredit score, og om ansøgeren er en god kandidat til lån. Men de ønsker alle at se den gennemsnitlige nationale sats, så de kan tilbyde dig den bedste pris. De har to muligheder: De kan anvende nationalt acceptable satser eller anvende de nationale gennemsnit. Men problemet med at bruge nationale gennemsnit er, at mange låntagere ikke kan se hele billedet. En dårlig pant vil ikke have en indvirkning på alles betaling. Derfor kan det være meget vanskeligt for en långiver til præcist at vurdere, hvem der betaler høje eller lave satser.

Du kan øge dine chancer for at modtage et lån med en lavere rente ved at gennemgå din kredit historie. Långivere normalt overveje din kredit historie i afgørelsen af, om de vil godkende dig for et lån. Långivere mener, at du vil være i stand til at tilbagebetale dit lån her, hvis du har en stærk kredit historie. Højrisikolån vil have høje renter for dem, der tidligere har været udsat for forsinkede betalinger eller konkurser.

For at bestemme din låneberettigelse behøver du dog ikke at kontrollere din kreditscore, hvis du har foretaget regelmæssige rettidige betalinger. Nu kan du evaluere din økonomiske situation for at afgøre, om du skal ansøge om et lavtforrentet lån. Det er bedst at slippe af med eventuelle balance kort eller anden gæld, før du begynder at lede efter en lavere rente lån. Dette vil vise långivere, at du er økonomisk ansvarlig, og kan give dem mulighed for at tilbyde en lavere rente på dit lån.

Du kan også være berettiget til at modtage en overførsel til nul ÅOP lån, hvis du har brug for et lån med lavere ÅOP. Mange långivere vil lade dig overføre din saldo til en ÅOP-lavere konto, som kan hjælpe dig med at spare hundredvis af dollars hver måned. Selv om du bliver nødt til at kontrollere med din långiver, hvis de tilbyder en 0% ÅOP aftale, kan det betyde tusindvis af dollars i besparelser i løbet af livet af dit lån. Overvej et lån med en lavere rente og en længere løbetid, hvis du i øjeblikket betaler en alt for høj rente. Dette vil hjælpe dig med at sænke din månedlige betaling.