Opbygge din egen forsikring forretning med InsureAmerica

Dallas-baserede InsureAmerica Management selskab har udgivet en ny hjemmeside, www.byoib.com, at støtte i ansættelse af landsdækkende sygesikring agenter. Komplet med Kommissionen eksempler, indtjening potentielle nedbrud og en indkomst potentielle regnemaskine, interesserede sundhed forsikringsagenter kan få et godt kig på muligheden InsureAmerica har at tilbyde.
Den nye hjemmeside er en del af virksomhedens aggressive vækst og ekspansion plan at udvide sin nationale reach.
“Vi ved vi har en forretningsmulighed og en system, health insurance agenter og agenturet ejere kan få succes med. Vi har bare brug for en allé at udtrykke dette,”siger Dan Roberts, Vice President, salg og Marketing. “Dagene af simple avisannoncer er en saga blot. Folk vil have flere oplysninger og ønsker at vide, hvad du kan gøre for dem. Dette er, hvad vores rekruttering site handler om… agenterne og hvad vi kan gøre for at gøre dem en succes.”
Hjemmeside-adresse, www.byoib.com, kommer fra et akronym for sætning bygge din egen forsikringsvirksomhed, som er det gennemgående tema på webstedet. InsureAmerica handler ikke om at sælge sygesikring. Det mål er at også hjælpe andre dyrke deres egne virksomheder.
“Sælger sygesikring og kører din egen forsikring office er en skræmmende opgave og til tider agenter kan føle, at de er helt alene. Gennem denne hjemmeside ønsker vi at formidle til potentielle agenter, at vi er her for at hjælpe dem og at de ikke er vellykket på grund af os, men at vi har succes på grund af dem. Vi har mennesker i vores gruppe, der har bygget meget lukrative forretninger og nyder at hjælpe andre gøre det samme,”siger Dan Roberts, Vice President, salg og Marketing.
Ud over at kunne se kommissioner og indtjening oplysninger, kan potentielle agenter finde ud af mere om produkterne, InsureAmerica repræsenterer, in-house bly program og virksomhed baggrund.

9 thoughts on “Opbygge din egen forsikring forretning med InsureAmerica

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.