Sådan får du en god klipning som mand

Det er et generelt problem for mænd at få en god klipning. Standarden af frisører for kvinder er høj. De er meget professionelle og er uddannet til at gøre det godt. Men det er ikke helt det samme for mænd. Mange mænd fortæller om dårlige oplevelser med frisører, som ikke ved, hvordan man klipper. Nogle gange kommer mænd hjem med frisurer, der er helt til grin. Men hvordan sikrer man sig at få en god klipning? Her er nogle tips.

Tal med dem

Det første du kan gøre, er at tale med dem om, hvad du godt kunne tænke dig. Mange får dårlige klipninger, fordi de ikke ved, hvordan de skal beskrive det til deres frisør. Aftal evt. at mødes for at tale om, hvordan du godt kunne tænke dig dit hår kommer til at se ud. Det kan også være, at du har nogle langtidsplaner ift. dit hår.

Vis dem looket

Det kan være en rigtig god ide at have en visuel repræsentation af det look, som du ønsker. Det er en god ide at lave lidt research på forhånd, så du har noget at vise dem, når du ankommer til frisørsalonen. Mange gange har de også en bog, hvor du kan bladre igennem og finde en passende frisure.

Lær dem at kende

Mange gange er det let at tale med din frisør om, hvad du kunne tænke dig, hvis du kender dem. Hvis du f.eks. bor i Køge, så kan du blot søge efter: ”frisør Køge” på nettet og finde en med gode anmeldelser. Find den bedste og lær dem at kende. På den måde vil det også være lettere for frisøren at vide, hvad du kan lide og hvordan dit hår gror og så videre.

På den anden side så føler nogle, som kender deres frisører godt, at de ikke vil fornærme dem. Det kan føre til, at de klipper dit hår eller gør noget ved det, som du egentligt ikke ville have til at starte med. Selvom du er gode venner med din frisør, så er det et professionelt forhold med grænser, der skal respekteres.